КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИЈЕ ГСП-А У СРЕДУ: ВРАТИТИ ТОМ ПРЕДУЗЕЋУ НАПЛАТУ ПРЕВОЗА

Синдикална организација ЈКП ГСП „Београд“ ће, у среду, 16. Марта, на конференцији за новинаре, указати да су се коначно стекли услови да град Београд поново управлја системом наплате превоза и контроле путника и да тај посао треба да преузме ГСП, који ће то радити у најболјем интересу грађана.
С обзиром на то да је од потписивања уговора са фирмом Апекс прошло четири године, када се може активирати клаузула о откупу БУС-ПЛУС система, право је време да се раскине штетан уговор са тим приватним оператером и посао поново врати највећем градском превознику, који је то радио више од једног века.
Тиме ће систем наплате превоза, који је неодржив већ пуне четири године, почети да функционише на прави начин и допринети болјем функционисању ГСП-а.
О свему овом, као и о деталјима штетног уговора са фирмом Апекс, биће речи на конференцији за новинаре, која ће бити одржана у среду, 16. Марта 2016. Године, у просторијама Савеза самосталних синдиката Србије, Трг Николе Пашића 5, сала на другом спрату, са почетком у 11 часова.
Саговорници: председник Савеза самосталних синдиката Србије, Љубисав Орбовић, председник ССС Београда, Томислав Бановић, председник Синдиката запослених у комунално-стамбеној делатности Београда, Александар Радојевић и председник Синдикалне организације ЈКП ГСП "Београд", Зоран Антић.