ЗАВРШЕНЕ ЈУБИЛАРНЕ 40. РАДНИЧКО -СПОРТСКЕ ИГРЕ САВЕЗА САМОСТАЛНИХ СИНДИКАТА БЕОГРАДА

Јубиларне 40. Радничко – спортске игре Савеза самосталних синдиката Београда одржане су у Доњем Милановцу у хотелу „Лепенски вир“ од 25-29.05.2022. године.

Игре су протекле у изузетној атмосфери, такмичењу у дружењу. Игре је затворио председник Савеза самосталних синдиката Београда Драган Тодоровић који је овом приликом изјавио:

„Изузетно сам поносан на наш синдикат и на доследност и континуитет у организовању Радничко - спортских игара.

И овде сте показали да негујемо праве вредности, да дружење, размена искуства, контакти које остваре учесници игара јесу веома корисни и доприносе бољој комуникацији и квалитетнијем синдикалном раду.

На овим играма имамо учеснике из 9 гранских синдиката, то је та специфичност ових iгара, не постоје iгре у оквиру нашег Савеза где ћете видети оволики број гранских синдиката, и ово је наша порука свима у Савезу самосталних синдиката, доста смо се делили, ко је из које гране, ко је са које територије, морамо да радимо сви заједно, јер тада постижемо најбоље резултате.

Изазови преднама су велики, и нико ма колико мисли да је снажан не може да се избори сам.

Жеља нам је да подржимо дружење, да подстакнемо окупљања, да ширимо колективни дух и заједништво.

Данас са вама Савез самосталних синдиката Београда показује своју снагу, јединство и солидарност.

Председник Тодоровић је честитао победничким екипама и појединцима на постигнитим резултатима, док је свим осталим учесницима захвалио на учешћу и пожелео више спортске среће идуће године.

ОТВОРЕНЕ ЈУБИЛАРНЕ 40. РАДНИЧКО – СПОРТСКЕ ИГРЕ САВЕЗА САМОСТАЛНИХ СИНДИКАТА БЕОГРАДА

Јубиларне 40. Радничко – спортске игре у организацији Савеза самосталних синдиката Београда, одржавају се у Доњем Милановцу од 25-29.05.2022. године.

Испред Ораганизационог одбора учеснике је поздравио секретар Већа Савеза самосталних синдиката Београда Жељко Каралејић и присутне упознао са историјом Радничко -спортских игара. Такмичарима је пожелео фер и спортско такмичење, толеранцију и добро дружење.

Игре је отворила Невенка Јакшић потпредседник Већа Савеза самосталних синдиката Београда, и пожелела пријатан боравак, фер-плеј такмичење, али и добро дружење, међусобно упознавање и размену синдикалних искустава.

Уз интонирање Интернационале заставе су подигли најмалађи такмичари Нина Јоксимовић из предшколске установе „Чукарица“ и Марко Ђуричић из ЈКП"Јавно осветљење".