ОДРЖАНА ТРЕЋА РАДИОНИЦА У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА „БУДИ СНАЖАН – БУДИ СВОЈ“

под називом

radionicaТрећа едукативна радионица за психолошко оснаживање запослених, у организацији Савеза Самосталних синдиката Београда, под називом „Вештине самопоуздане комуникације: конструктивна критика (прихватање, мотивисање и узајамно поштовање)“, одржана је 26. марта у Београду, на којој су учествовале представнице Самосталних синдиката радника предшколског васпитања и образовања Београда.

Радионица је део пројекта „Буди снажан – Буди свој“, чији је циљ психолошко оснаживање запослених. С обзиром на то да се огроман број људи налази стално под стресом који неминовно доводи до настанка конфликлних ситуација, добре комуникационе вештине су од непроцењиве важности. Реализација пројекта кроз радионице настављена је у смеру усвајања вештина које су од значаја за успостављање добрих међуљудских односа и квалитетне комуникације.