ЗАВРШЕНЕ 38. РАДНИЧКО СПОРТСКЕ ИГРЕ САВЕЗА САМОСТАЛНИХ СИНДИКАТА БЕОГРАДА

Секретар Већа Савеза самосталних синдиката Београда Жељко Каралејић, у суботу 22. јуна у Врњачкој бањи, званично је затворио  38. Радничко – спортске игре  Савеза самосталних синдиката Београда.

Учеснике игара је поздравио у своје име, али и у име председника Савеза самосталних синдиката Београда Томислава Бановића, који није могао да присуствује овој завршној манифестацији.

„Честитам свим такмичарима на постигнутим резултатима, посебно првопласираним екипама и појединцима. Надам се да вам је пријало ово спортско такмичење и дало нову снагу и ентузијазам и да ће овакво расположење потрајати. Сада бих прогласио затвореним 38. Радничко-спортске игре Београда, а све вас, још у већем броју очекујем идуће године на 39. РСИ, на некој новој дестинацији у нашој прелепој Србији“, рекао је Жељко Каралејић, секретар Већа ССС Београда.

Испред Организационог одбора РСИ учеснике је поздравио и Драган Тодоровић, потпредседник Већа ССС Београда.

„За пет такмичарских дана 149 учесника такмичило се у 8 спортских дисциплина. Кроз такмичења и дружења, показали сте нам уједињујућу снагу спорта и духа, па слободно могу рећи да је овогодишњи мото „Јачање синдикалне солидарности и колективног духа“ у потпуности испуњен“, истакао је Тодоровић.

Он је честитао учесницима на освојеним медаљама и рекао да су игре испуниле очекивања по свим питањима. Учесницима игара је пожелео пуно успеха и среће на свим пољима и позвао их да и следеће године подрже ову манифестацију.