ОТВОРЕНЕ 38. РАДНИЧКО СПОРТСКЕ ИГРЕ САВЕЗА САМОСТАЛНИХ СИНДИКАТА БЕОГРАДА

Потпредседник Већа Савеза Самосталних синдиката Београда, Драган Тодоровић, отворио је јуче, 18.06.2018. године, у Врњачкој Бањи 38. РСИ ССС Београда.

„Жеља нам је да подржимо дружење, да подстакнемо окупљања, да ширимо колективни дух,заједништво и солидарност, јер смо се мало изгубили на том путу.Не може се спречити губитак неких вредности, али можемо радити на појави неких нових и на очувању неких старих“, рекао је Тодоровић и у име ССС Београда захвалио се свима који су се одазвали позиву за учешће на играма, као и онима који помажу да се ове игре одржавају и да трају.

„Ретко имамо прилику да се окупимо, а верујем да смо сви свесни нужности и лепоте дружења.Свако наше окупљање, било да су игре или неки други повод, шаље поруку јавности о нашој јачини и јединству. У време када удруживање људи губи смисао, сама чињеница да смо чланови синдиката, даје нам моћ и слободу да кажемо да смо поносни на нашу организацију, на наш синдикат“, рекао је Тодоровић.

Истакавши да је мото игара „Јачање синдикалне солидарности и колективног духа“, он је пожелео учесницима пријатан боравак, успешно такмичење и оно што је најважније, да стичу  и развијају нова пријатељства.

„Задовољство ми је када видим оволико чланова синдиката у Врњачкој Бањи, бањи са традицијом и вредностима. Данас са вама ССС Београда показује своју снагу, солидарност и јединство. Борите се, дружите се и на спортском терену, покажите пре свега фер – плеј“, рекао је Драган Тодоровић, потпредседник Већа ССС Београда.