ОТВОРЕНЕ 42. РАДНИЧКО – СПОРТСКЕ ИГРЕ САВЕЗА САМОСТАЛНИХ СИНДИКАТА БЕОГРАДА

Савез самостални синдиката Београда ове године организује 42. Радничко - спортске игре у Бањи Врућица у Републици Српској, у периоду од 26-30.06.2024. године. На играма учествује 16. Синдикалних организација Самосталних синдиката у саставу Савеза самосталних синдиката Београда.

Заставу Републике Србије из интонирање химне подигла је Нина Јоксимовић из Предшколске установе Чукарица, најмлађа учесница игара, а заставу Радничко – спортских игара уз интонирање Интернационале подигао је најмлађи учесник Душан Максимовић из Градске чистоће.

Игре је отворио Драган Тодоровић, председник Савеза самосталних синдиката Београда. Поздрављајући све учеснике председник Тодоровић се захвалио свима који су узели учешће у овим играма.
„Број учесника игара у организацији Савеза самосталних синдиката Београда из године у годину расте, што је показатељ квалитета, али и потребе за дружењем и подршком коју имамо једни у другима. Верујемо да ће и ове игре проћи у духу фер-плеја и доброг дружења, у склапању неких нових пријатељстава… Проглашавам игре отвореним и желим вам свима успех у такмичењима!“ истакао је између осталог председник Тодоровић на отварању игара.